Rooney desperat efter Moyes’ støtte

Wayne Rooney bad eftersignende ikke om at blive sat til salg, som Ferguson udtalte i april. Nu frygter Rooney, at det kan blive umuligt at genvinde fansenes tillid.

Wayne Rooney var ikke en populær mand blandt Manchester Uniteds fans, da han fik hængt sit bevis på mesterskabet om halsen og senere gennemkørte byens gader i mesterskabsparaden.

Fansenes utilfredshed og buh-råb bundede i, at Sir Alex Ferguson optil den sidste kamp havde udtalt, at Rooney havde givet skotten en transferanmodning, som klubben siden afviste.

Splid med Ferguson?

Eftersignende er Rooney dog ikke enig med Ferguson. Angriberen bliver ifølge the Telegraph ved med at insistere på i det private, at han ikke bad om en transferanmodning, men blot udtrykte sine frustrationer over at starte ude i den uhyre vigtige Champions League-kamp mod Real Madrid.

Ifølge the Telegraph er Wayne Rooney i bund og grund indstillet på at blive i Manchester United. Men samtidigt er den 27-årige bomber klar over, at det kan blive mere end svært at genvinde tilhængernes tillid efter Fergies påstand.

Derfor skulle Rooney nu være ude efter at få en snak med David Moyes for at få offentlig støtte af den nye manager. Moyes ankomst til Old Trafford kan give Rooney en frisk start i klubben, men United-stjernen er bekymret over, hvordan Uniteds fans vil behandle ham, hvis han ender med at blive i klubben.

Har før genvundet fansenes hjerter

Officielt har Manchester United udtalt, at Wayne Rooney ikke er til salg, og hvis han ikke kan blive solgt til en rival i mesterskabskampen, er feltet af potentielle købere aldeles begrænset.

Det er ikke første gang i sin United-tid, at Rooney har været på vej til et United-exit. Tilbage i oktober 2010 bad den alsidige englænder om at blive sat til salg. I stedet for et skifte endte Rooney med at skrive en ny femårs kontrakt, som skulle indbringe ham i nærheden af 1,8 millioner kroner om ugen.

Rooney genvandt for alvor tilhængernes hjerter, da han med et spektakulært saksespark blev matchvinder mod City i 2011. Sejren i Manchester-derbyet gav United nok luft i mesterskabskampen, til at klubben vandt titlen for 19. gang.

Ser du en fremtid i klubben for Wayne Rooney? Diskuter det med andre på OldTrafford.dk’s debatforum eller facebookside.

Forrige artikel

Hvem er Guillermo Varela?

Næste artikel

United advarer mod Ronaldo-projekt

ANNONCE