Rooney: En af de værste dage i mit liv

Wayne Rooney var naturligvis en meget skuffet mand efter dagens nederlag til Liverpool.

– Det er en af de værste dage jeg har oplevet i min fodboldkarriere. Det er hårdt at acceptere, sagde Wayne Rooney efter nederlaget på 0-3 hjemme til rivalerne fra Liverpool.

Rooney havde ikke selv en af de gode dage på kontoret, men var i perioder en af de få United-spillere der trods alt viste lidt interesse og forsøgte sig. Han var også manden bag Uniteds bedste forsøg i kampen, da Mignolet reddede kort før pausen.

United kom bagud på et straffespark begået af Rafael i første halvleg, og kort inde i anden halvleg blev det 0-2 efter endnu et straffespark. Det ødelagde Uniteds taktiske oplæg fortæller Rooney.

– Vi havde en plan for anden halvleg, men den røg på gulvet da de hurtigt gik straffe og scorede. Det gjorde det vanskeligt for os at komme tilbage. Vi havde et par chancer, og jeg følte at hvis vi fik et mål, ville vi også få chancen for at score yderligere. Men man må give ros til Liverpool, de spillede godt. Ingen ønsker at tabe, slet ikke på eget stadion og så på denne måde, det er hårdt at tage, lød det fra Rooney efter kampen i følge MUTV.

 

Forrige artikel

Brendan Rodgers: Vi dominerede fra start

Næste artikel

Mata undskylder for nederlag

ANNONCE