Brendan Rodgers: Vi dominerede fra start

Liverpools manager mener det var en fuldt fortjent sejr til Liverpool i dagens brag på Old Trafford.

Der var en yderst tilfreds Brendan Rodgers der roste sit hold overfor Sky Sports, ovenpå 3-0 sejren på Old Trafford:

”Vi dominerede helt fra starten af kampen, skabte en masse chancer, og selvom vi lavede tre mål, så kunne vi også have scoret tre-fire mere. Vi kontrollerede bolden som et hold, især efter pausen, og jeg synes vi kombinerede fint over hele banen, og viste aggressivitet og selvtillid i det offensive spil. At holde et ”Clean Sheet” mod spillere som van Persie og Rooney viser også god koncentration i forsvaret”.

I en kamp med tre straffespark er det især det sidste til Sturridge som vil blive diskuteret. Rodgers synes også den er svær at vurdere:

“Sturridge prøver at ”falde” (hurdle) over Vidic, da han forventer en kontakt. Den er svær, for der er ingen kontakt, men han forventer det, så det er ikke et ”dive”. Dog blev han snydt for dagens klareste straffespark, da der ikke blev fløjtet da han blev nedlagt af Carrick.”

Med sejren er Liverpool brandvarme i titelkampen, hvor de stadig har hjemmekampe tilbage mod Manchester City og Chelsea. Rodgers holder dog stadig begge fødder på jorden, omend sejren i dag har stor betydning:

”Det er et statement når man kommer til Old Trafford og vinder 3-0, men vi var også stærke i slutningen af sidste sæson. Vores spilleres indbyrdes forståelse er blevet bedre, og de unge spillere præsterer på et højere niveau. Vi forbliver dog  ydmyge, og fokuserer på vores næste kamp. Vi kan kun gøre vores eget og fortsætte med at vinde, og så ser vi hvor det fører os hen.”

Forrige artikel

Moyes: Liverpool var bedre end os

Næste artikel

Rooney: En af de værste dage i mit liv

ANNONCE