– Rooney er måske vores bedste angriber

Manageren taler om sine angribere. Rooney er måske den bedste af dem, men flere aspekter spiller ind, når holdet skal udtages.

Louis van Gaal konkluderer endnu en gang, at han har fem mulige startere på angrebspositionerne. På det seneste har der været meget debat om, hvorledes Wayne Rooney burde vende tilbage til en position i angrebet.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Robin van Persie blev den første til at nå 10 mål i ligaen i denne sæson, men der er bare flere ting end mål der spiller ind, når holdet skal udtages.

Hodgson ser Rooney som angriber

Den engelske landstræner var for nylig ude at sige, at han stadig ser Wayne Rooney som angriber. LVG giver Hodgson ret, men pointerer igen, at han som United-manager må overveje flere muligheder på positionerne.

-Rooney er måske den bedste angriber vi har, men der er flere ting der spiller ind. Han (Roy Hodgson) skal sammenligne Rooney med andre angribere, det samme skal jeg gøre, siger LVG ifølge Manutd.com.

– Jeg skal vælge mellem Falcao, Van Persie og alle de andre. Jeg skal også overveje, hvor spillerne kan bidrage mest til holdet, og det er hvad jeg gør med Rooney. Hvis jeg var engelsk manager ville jeg nok også sætte ham i angrebet, for der er nogle andre muligheder på landsholdet.

Rooney i stedet for Falcao?

Mange har ønsket at se Wayne Rooney i stedet for Radamel Falcao på en af angrebspladserne, men mange ting skal dog overvejes, når han udtager holdet.

– Det er ikke kun Falcao, det er også van Persie der er i fare. I har også spurgt om den samme ting angående van Persie. Der er mange aspekter som spiller ind, når jeg vælger mine angribere, ikke kun mål.

– I så, hvordan Falcao lagde op til Smallings første mål mod Burnley. Sådan nogle ting tager jeg med i mine overvejelser. Det, at man er spilbar for holdkammeraterne, har også en vigtig betydning for holdet.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

LVG: Har ikke fundet den optimale formation endnu

Næste artikel

Wenger: LVG behøver ikke forsvare taktikken

ANNONCE