Wenger: LVG behøver ikke forsvare taktikken

Arsene Wenger bakker op om Louis van Gaal. Han mener, at LVG er i sin gode ret til at fokusere på resultater frem for spillestil.

Arsene Wenger er en mand der har været i samme situation som Louis van Gaal mange gange. Nogle gange er man nødt til at fokusere på resultatet, selvom det måske vil gå ud over spillet på banen.

Kommentaren fra franskmanden kommer efter, at Louis van Gaal på et pressemøde måtte forsvare sin taktik mod West Ham efter kritik fra Big Sam.

– Louis behøver ikke at forsvare sig. En stor klub skal vinde kampe og spille flot, men det vigtigste er selvfølgelig at vinde. Jeg forstod ikke helt hvad problemet var, United spillede med lidt længere bolde i de sidste 10 minutter af kampen, jeg så det som helt logisk, siger Wenger ifølge MEN.

– Hvis jeg er i en kamp, og vi har tre hovedstødsmonstre oppe foran, så siger jeg ikke, at holdet skal spille langs jorden. Et hold skal forsøge at udnytte sine stærke sider, og et intelligent hold ved, hvornår man skal spille de forskellige taktikker.

 

 

Forrige artikel

- Rooney er måske vores bedste angriber

Næste artikel

Gowling forventer spændende cup kamp

ANNONCE