LVG: Har ikke fundet den optimale formation endnu

Louis van Gaal har spillet med mange forskellige opstillinger og formationer, men mener ikke, han har fundet den optimale endnu.

Louis van Gaal har siddet på posten som Manchester United manager i over syv måneder, men mangler stadigvæk at finde den helt rigtige opstilling. Længe holdt han stædigt fast i den omdiskuterede 3-5-2 opstilling, som modtog overvældende kritik fra eksperter og især fans.

På det seneste har vi set en 4-4-2 opstilling, hvor holdet spiller i en diamant på midtbanen. Det er ikke blot formationen der skifter, men ligeledes spillerne i den. Manageren indrømmer, at situationen ikke er optimal.

På spørgsmålet om han har fundet den rigtige balance på holdet, svarer manageren meget klart.

– Det mener jeg ikke nej. Jeg har spillet fem eller seks forskellige systemer nu, men søger stadigvæk den optimale balance. Det system vi spiller nu er dog mere attraktivt, da jeg kan spille med flere offensiv-spillere, siger LVG ifølge The Independent.

– På trods af at spillet ikke har været prangende, så er vores defensive organisering slet ikke dårlig. Resultaterne har heller ikke været dårlige i den seneste tid, så jeg vil ikke sige, at jeg for alvor er skuffet.

Hvis United skal gøre sig forhåbninger om at gå videre i FA Cuppen, kræver det, at spillet bliver bedre end det var i kampen mod Burnley. Vi har tidligere set, hvordan de lavere rangerede hold har skabt store problemer for holdet med deres krigeriske stil. United kommer med garanti til at møde et tændt Preston hold, der vil forsøge at ramme Uniteds organisering, som i øjeblikket er så svær at få øje på.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Scholes: United er ikke tro med dets værdier

Næste artikel

- Rooney er måske vores bedste angriber

ANNONCE