Rooney imponeret over nyindkøb

De fire nye spillere har ifølge Manchester Uniteds kaptajn, Wayne Rooney, givet truppen et løft. Holdet går en spændende tid i møde, mener angriberen.

Manchester United landede i går i Seattle til deres pre season-tur i USA. Med på turen har de fire nye spillere; Bastian Schweinsteiger, Morgan Schneiderlin, Matteo Darmian og Memphis Depay.

Holdets anfører, Wayne Rooney, er ligeledes med på træningsturen. I et interview med MUTV fortæller kaptajnen om sin begejstring over de nye indkøb – og i særdeleshed Bastian Schweinsteiger.

– Bastian er en utroligt erfaren spiller, der har vundet alt, der er at vinde, og det er fantastisk, at han har valgt at forlade et hold som Bayern München for at slutte sig til os.

Spændende tider

Udover rutinerede Bastian Schweinsteiger, har klubben desuden hentet tre andre spillere. Depay blev præsenteret fredag, Darmian lørdag og mandag kom Schneiderlin så til. Alle har de givet holdet et løft, mener Uniteds kaptajn.

– Det samme med Morgan – det er bare fedt at se Bastian, ham, Matteo og Memphis allesammen komme ind og give holdet et løft. Det er spændende tider, og jeg er sikker på, at det over den næste uges tid eller to bliver rigtig godt med nogle træningspas, hvor vi kan lære hinandens spil at kende.

– Bastian taler utrolig godt engelsk, så det er et løft for truppen. Han er en fantastisk spiller, det har han vist gennem årene – og det er fantastisk, at vi har fået fat i ham. Jeg er sikker på, at han bliver en god spiller for os.

– Vi mødte første gang Bastian og Morgan den dag, vi først fløj herud (mandag, red.). De er faldet så godt til, som de kan gøre på et par dage. Det er rigtig godt at have dem ombord.

Rooney får første gang mulighed for at se de nytilkomne an til kamp, når United tidligt lørdag morgen – kl 5 dansk tid – spiller den første træningskamp mod mexicanske Club América.

Oplev Schweinsteiger, Depay, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Forrige artikel

Akademiet: Er det så skidt?

Næste artikel

Van Gaal: Valdes er til salg

ANNONCE