Rooney: Jeg begik en fejl

Der har været meget blæst om Wayne Rooneys person som følge af stjerneangriberens usædvanlige disciplinærsag efter opgøret mod West Ham. Umiddelbart efter…

Der har været meget blæst om Wayne Rooneys person som følge af stjerneangriberens usædvanlige disciplinærsag efter opgøret mod West Ham.

Umiddelbart efter at have scoret et hattrick bandede Rooney ind i et kamera i en ren lykkerus. FA slog hårdt ned og tildelte Rooney to kampes karantæne. En straf som angriberen godt kan se det fornuftige i.

“Det gik i situationen ikke op for mig, hvad jeg gjorde. Det var bare følelser, det var i ren og skær lettelse over at have fået os tilbage i kampen med et hattrick. Så snart jeg fandt ud af, hvad jeg egentlig havde sagt, skyndte jeg mig at undskylde efter kampen.”

“Selvfølgelig var det forkert af mig at bande, og jeg accepterer min straf. Forhåbentlig kan drengene få os videre til FA Cup-finalen uden min hjælp,” siger Rooney til Talksport.

United-fans er i kølvandet på Rooney-sagen begyndt at granske Premier League-kampe for bandeord. I sidste weekend blev ti spillere angiveligt fanget i at bande på tv, men endnu er ingen blevet straffet.

Forrige artikel

Fergie hylder Giggs

Næste artikel

Fergie havde også købt Torres

ANNONCE