Rooney: Liverpool-kampene er større

Wayne Rooney ser kampene mod Liverpool som større end kampene mod City.

Leeds, Liverpool og Manchester City er traditionelt set de største rivaler for Manchester United. Kampene mod Leeds er efterhånden en sjældenhed, så det er kun kampene mod naboerne fra City og rivalerne fra Merseyside der er tilbage for United.

United har allerede spillet mod Liverpool i denne sæson, og står søndag overfor City i det næste store opgør. Men spørger man Rooney er der ingen tvivl om hvilken kamp der er størst, og det er ikke kampene mod City.

– Det er alle store kampe. Liverpool mod United har været et kæmpe opgør gennem årene. Citys succes er først kommet fornylig, så jeg vil mene United mod Liverpool stadig er størst, siger Rooney.

Men den målfarlige angriber er dog helt med på, at kampen i morgen på Etihad er ekstremt vigtig.

– Det er et stort opgør mellem to mesterskabs-kandidater. Det vil ikke afgøre sæsonen, men det er en kæmpe kamp, et ægte lokalbrag. De engelske spiller er mere klar over betydningen, efter de sidste 4-5 års begivenheder. Det er en stor kamp, og forhåbentlig vinder vi. Jeg har scoret et par gange mod City, og ser frem til kampen, siger Rooney i følge Mirror.

Forrige artikel

Wayne Rooney i "club 200"

Næste artikel

Medie: Real ønsker sig David de Gea

ANNONCE