Rooney: Omringet af gode folk

Efter dagens to scoringer i London roser angriberen sine holdkammerater, han mener har været vigtige for sin succes.

Wayne Rooney har været brandvarm i år. Således står angriberen efter dagens remis noteret for 10 mål og otte assists i 16 kampe. Efter kampen mod Tottenham siger han til BT Sport, at han i lige så høj grad har sine holdkammerater at kunne takke for succesen.

– Jeg er selvfølgelig fuld af selvtillid og spiller godt, men det kan jeg takke mine holdkammerater for. Sådan en som Antonio Valencia, der har været fantastisk de sidste par kampe, han er en stor trussel. Jeg prøver bare at hjælpe holdet til at få succes ved at gøre mit arbejde.

Englænderen ærgrede sig over ikke at gå fra White Hart Lane med tre point, men mener heller ikke, at resultatet var ufortjent.

– Vi startede ikke kampen alt for godt. Vi gav dem et dumt mål og gjorde det svært for os selv. Heldigvis kom vi tilbage i kampen før halvlegen – vi spillede noget god fodbold og kom godt i gang med anden halvleg. 

– Så rammer de os selvfølgelig med et mål og det var et rigtig godt mål af Sandro. Vi skulle samle os op efter det og vi fik målet tidligt derefter, så i sidste ende var 2-2 nok et fair resultat.

– Vi er inde i en god stime i øjeblikket, men vi er nødt til at lave nogle af de uafgjorte om til sejre. Det synes jeg er vigtigt for os. I dag var det en svær kamp mellem to gode hold, så et point er nok et godt resultat. Men det er i de andre kampe vi skal lave et point om til tre – det kan gøre en kæmpe forskel.

Med dagens to mål er Rooney den spiller i Premier League med fjerdeflest scoringer. I alt 164 mål står angriberen noteret for i den bedste engelske række.

Forrige artikel

Villas-Boas beskylder Welbeck for film

Næste artikel

Meulensteen ny manager for Fulham

ANNONCE