Mourinho: Fergie er chefen

José Mourinho hylder Sir Alex Ferguson og håber, at den legendariske skotte stadig er i spidsen for United, når han selv vender tilbage til England.

Ingen over – Ingen ved siden af. Sådan betragter Real Madrids kontroversielle manager, José Mourinho, Sir Alex Ferguson.

Af samme årsag ønsker portugiseren ikke at sætte sig i forbindelse med trænersædet på Old Trafford, selvom han for nylig har erklæret, at han vil tilbage til Premier League senere i sin karriere.

– Nej, det perfekte scenario for mig er, at han til den tid stadig er aktiv, for jeg mener, at fodbolden som sportsgren vil miste meget, når han stopper (…) For mig er han chefen, siger Mourinho i et interview med CNN. 

– Jeg kalder ham chefen, fordi han er chefen i hele trænerbranchen. Jeg håber, han stadig er manager for Manchester United, når jeg vender tilbage til engelsk fodbold, fortsætter Mourinho.

José Mourinho, der fylder 50 næste år, slår samtidig fast, at han i øjeblikket forholder sig til, at han har kontrakt med Real Madrid fire år endnu.

Forrige artikel

Rooney vil have tre point i Rumænien

Næste artikel

Silvestre træner med på Carrington

ANNONCE