Rooney vil vinde Premier League

Der er igen i år høje forventninger til Rooney og co., og holdet har da også haft en blændende start på sæsonen med seks sejre ud af syv mulige i Premier…

Der er igen i år høje forventninger til Rooney og co., og holdet har da også haft en blændende start på sæsonen med seks sejre ud af syv mulige i Premier League.

Rooney ser da heller ingen grund til at holdet ikke skulle kunne leve op til forventningerne i 2011/12, men erkender samtidig, at man kan blive nødt til at prioritere nogle turneringer frem for andre.

”Når man kigger på de turneringer, vi er med i, må vi erkende, at det er svært at gå efter at vinde dem alle. Vi er nødt til at være realistiske og gå efter at vinde én eller to”, udtaler Rooney til Sky Sports.

”Personligt vil jeg rigtig gerne vinde Premier League, fordi det er sådan en fantastisk følelse at vinde denne liga. Men vi vil også rigtig gerne gøre det godt i Champions League. Måske komme til finalen, og så se, hvad der sker.”

Hvis holdet formår at vinde den engelske liga i år, vil det være Rooneys femte Premier League-titel, siden han kom til United i 2004.

Vil du til Old Trafford for at se Rooney i aktion i denne sæson?

Forrige artikel

Scholes: Jeg kan tackle pænt

Næste artikel

Ferguson: City er startet som forventet

ANNONCE