Roserne vælter ned over Rafael

Både Sir Alex Ferguson, Michael Carrick og Jonny Evans stod klar med lovprisninger til Rafael da Silva efter aftenens 1-0-sejr over West Ham.

Rafael da Silva ligger lunt i svinget til at blive aftenens Man of the Match, og det skyldes en mesterlig præstation hjemme på Old Trafford. Brasilianeren var sublim både offensivt og defensivt, og det er ikke gået hverken hans boss’ eller hans medspilleres næser forbi.

Sir Alex Ferguson gentog sin seneste udtalelse med, at Rafael fortsat lærer og modnes, og den klinge kørte Michael Carrick også på i et interview efter kampen.

– Han har forbedret sig hvert år, han har været her. Han var meget ung, da han ankom, og det var et stort spring fra Brasilien til England, siger Michael Carrick til MUTV.

– Han er bare blevet bedre og bedre. Han har spillet næsten alle kampe denne sæson, og han har været fantastisk. Vi har slet ikke set det bedste fra ham, og han lærer og forbedrer sig fortsat, hvilket er rigtig godt for ham og os.

Hans energi smitter af

Også Jonny Evans er imponeret over den lille højreback, som han mener, har stor indflydelse på sine holdkammerater.

– Han har været utrolig hele sæsonen. Han har siddet på pladsen, da hans direkte konkurrenter om den har været skadet, men han har gjort det fortrinligt. Hans energi smitter af på resten af spillerne, siger Jonny Evans.

– Folk troede, at det ville blive et hårdt slag for ham at undvære sin bror, men han har bare kløet på, arbejdet hårdt, og han bliver en af de bedste højrebacks i verden – ingen tvivl om det.

Forrige artikel

Sir Alex Ferguson: Det bliver en lang sæson

Næste artikel

Carrick: Vigtigt med clean sheet

ANNONCE