Sir Alex Ferguson: Det bliver en lang sæson

Sir Alex Ferguson var glad for sejren efter en hård kamp. Dagens øvrige resultater påvirkede ham dog ikke.

Manchester United måtte igennem 90 minutters halvkedelig fodbold, da de her til aften slog et hårdtkæmpende West Ham-mandskab med 1-0.

Med Anders Lindegaard på mål fik blandt andet Chris Smalling spilletid og sammen med resten af forsvaret modtog han efterfølgende ros af Sir Alex Ferguson.

– Det var en hård aften og vi spillede godt fodbold, men vi fik aldrig rigtig afgjort kampen. West Ham kæmpede virkelig hårdt og gjorde det svært for os, sagde Sir Alex Ferguson til MUTV efter kampen.

– Det var en god start og man kan som regel komme godt i gang med sådan en start, men vi fik aldrig afgjort det, sagde Ferguson, som især glædede sig over at holdet ikke lukkede mål ind.

– De skabte nogle problemer i boksen og lagde flere høje bolde derind, som man må forsvare sig godt imod. De havde et par blokerede skud og sådan, men overordnet set, så forsvarede vi virkelig godt. Evans, Smalling og især Rafael havde en fantastisk aften.

– Rafael modner sig. Han er kun 22 år, men kom ind på førsteholdet som 18-årig. Han begik nogle dumme fejl, da han er meget entusiastisk, men han er ved at modnes og har lært af det.

Sir Alex Ferguson kunne glæde samtidig glæde sig over at Chelsea mistede point i topstriden, da de spillede 0-0 mod Fulham. Manchester City vandt dog 2-0 over Wigan.

– Vi fik tre point og er stadig i front i ligaen. At Chelsea spillede uafgjort gør at vi kom lidt væk fra dem. City er stadig i hælene på os, så det bliver en lang sæson.

Forrige artikel

Sejr sikret efter 33 sekunder

Næste artikel

Roserne vælter ned over Rafael

ANNONCE