Rossi klar til at starte inde

På søndag møder Manchester United som bekendt Newcastle på Old Trafford og fokus blev i dag rettet mod Manchester Uniteds lejesvend i Newcastle United….

På søndag møder Manchester United som bekendt Newcastle på Old Trafford og fokus blev i dag rettet mod Manchester Uniteds lejesvend i Newcastle United.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Italienske Giuseppe Rossi blev på sidstedagen i sommerens transfervindue lånt ud til Newcastle United, hvilket overraskede mange, da mange røde fans så frem til Rossis gennembrudssæon.

Men den så i stedet ud til at komme i nordøst-England, eller gjorde den?
Italieneren har nemlig ikke fået meget spilletid, siden han kom til St. James park. Endnu har han ikke startet inde. Men nu skal det være for Rossi, som dog ikke må spille imod Manchester United på søndag eller deltage i Newcastles kampe i UEFA-regi.

“Jeg vil gerne have en mulighed for at lade ham starte inde. Han har vist nok i træningen, til at han kan starte inde i Premier League,” udtaler Newcastles manager Glenn Roeder.

“Vi var heldige, at han valgte os, da andre PL-klubber også ville have ham.
Han er en suveræn spiller, en ung spiller med et gammelt hoved. Jeg er taknemmelig over, at Sir Alex lod ham komme hertil,” udtaler Roeder, som ventes at forsøge med Rossi fra start i Carling Cup-kampen mod Bolton senere i oktober.

Giuseppe Rossi har forlængst slået fast, at han ikke agter at fortsætte i Newcastle United, men har en stor ambition om at spille for Manchester United.

Forrige artikel

Ferguson: Smithy ikke helt klar

Næste artikel

Ny alvorlig skade i lejren

ANNONCE