Rossi: Permanent skifte udelukket

Rossi er i første omgang lejet ud til Tyneside-klubben indtil nytår, og han har allerede udtrykt ønske om muligvis at få perioden forlænget til at gælde…

Rossi er i første omgang lejet ud til Tyneside-klubben indtil nytår, og han har allerede udtrykt ønske om muligvis at få perioden forlænget til at gælde hele sæsonen. Men et permanent skifte er udelukket.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Rossi har slidt mere bænk, end han har spillet i de to første kampe, og han forbedrer sandsynligvis ikke sin chance for at blive en permanent figur i manager Glenn Roeders startopstilling med de kommentarer, han kommer med i Sunday Sun.

“De fleste folk mener, at der er et hul på Old Trafford med Ruuds afsked. Og jeg har da heller ikke et permanent skifte til Newcastle i overvejelserne. Jeg vil spille for United, og jeg er her kun for at forbedre mine chancer for at slå igennem.”

“Min erfaring er, at lejeophold normalt er til stor gavn for spilleren. Det har man set med en hel del spillere i United, der kom tilbage til klubben langt stærkere, end de var, da de forlod den,” siger Uniteds italienske darling.

Forrige artikel

Anfører: Reading-kamp skal vindes

Næste artikel

Football manager 2007 preview

ANNONCE