Anfører: Reading-kamp skal vindes

Manchester Uniteds spil mod Arsenal var noget af det mest usammenhængende i flere år, og da “The Gunners” for fjerde gang blev foræret bolden i umiddelbar…

Manchester Uniteds spil mod Arsenal var noget af det mest usammenhængende i flere år, og da “The Gunners” for fjerde gang blev foræret bolden i umiddelbar nærhed af United-målet, gik det galt.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Derfor står Arsenal for første gang i fire år med tre point fra et ligamøde mod United. I 2002 var svaret et 0-0-resultat i en ligegyldig sæsonafslutning mod Charlton, men denne gang skal der tre point på kontoen. Det er kravet fra anfører Gary Neville.

“Det er et must at vinde mod Reading. Når Manchester United taber, er det af yderste vigtighed, at vi slår godt tilbage, så vi kan lægge fundamentet til et nyt ubesejret run.”

“Vi skal sikre os, at vi ikke ryger for langt ned i kulkælderen over dette resultat. Vi har en lang uge til næste kamp, og kan måske bruge tirsdag og onsdag på at komme os. Derefter skal al fokus rettes mod Reading-kampen,” siger Neville til MUTV.

Til orientering viser Kanal 5 ikke Uniteds aftenkamp. Det plejer at være et ganske godt tegn, fordi United med Kanal 5-seerne som vidner har tabt klart til både Norwich og Middlesbrough i aftenkampe.

Forrige artikel

Billetter til United - FCK

Næste artikel

Rossi: Permanent skifte udelukket

ANNONCE