Roy Keane er klar

Da Keane ikke spillede i tirsdagens Champions League opgør blev mange i tvivl om han ville blive klar til topbraget mod Arsenal. Lørdag aften afslørede Sir Alex Ferguson at “Keano er klar til kamp.”

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I sidste uge skrev tabloid avisen The Sun at Keane skulle opereres og derfor være ude i 6 uger. Sir Alex Ferguson afviste dog hurtigt rygterne.

“Hvis han ikke kunne spille, hvorfor tog jeg ham så med på bænken tirsdag aften?” sagde Fergie til Sunday Pink.

Sir Alex Ferguson indrømmer dog at der er lidt gambling i at lade Keane spille kampen, selvom Keane skal spille er han ifølge Fergie selv ikke 100% klar.

“Roy var i præcis samme situation da vi spillede mod Tottenham i den sidste kamp i sæsonen 1999. Han var ikke 100% klar, men det afholdt ham ikke fra at spille og han vil være okay på søndag” sagde Sir Alex Ferguson.

Sir Alex Ferguson tilføjede til sidst at han vil spare Keane i mindre vigtige kampe.

“Keane vil ikke spille alle kampe i denne sæson, det er der ingen tvivl om”

“Jeg vil ikke bruge ham i en del kampe fordi det vigtige er at have ham klar når det virkelig gælder. Hvis jeg ikke kan gøre det, så er det noget galt med mit hold”

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Tim Howard: Peter Schmeichel var mit forbillede

Næste artikel

Rio: Et skifte til Spanien er interessant

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share