Roy Keane revser Paul Pogba efter Sevilla-fiasko

Den tidligere Manchester United-kaptajn Roy Keane lægger ikke fingrene imellem i sin kritik af klubbens dyreste spiller. – Han spiller som en skoledreng, siger ireren.

Paul Pogba fik kun en halv time på banen, da Manchester United højt overraskende tabte 2-1 til Sevilla på Old Trafford tirsdag. Men de 30 minutter var alligevel nok til, at han gjorde sig ubeheldigt bemærket. Manchester Evening News gav franskmanden dumpekarakterer, og United-legenden Roy Keane, der i dag er fodboldekspert på irsk TV, var skarp i sin kritik af midtbanespilleren. 

– Du forventer, at gode spillere kommer ind og har en indflydelse på kampen. Han gjorde ingenting. Ved deres mål spiller han som en skoledreng. Han fornemmer ikke, når der er fare på færde, siger Roy Keane. 

Den mangeårige United-kaptajn, der tilbragte 12 sæsoner på Old Trafford, rettede også kritik mod hele Jose Mourinhos mandskab.  

– Hvis en af dine holdkammerater laver en fejl, så hjælper du ham med at rette op på den. Det er der ingen på det hold der, der gør. De spiller som individualister. 

Det er langtfra første gang, at Roy Keane kritiserer Manchester United i sit virke som fodboldekspert. Siden hans bitre afsked med klubben i 2005, hvor han offentligt kritiserede ungdomsspillere og derfor fik sparket, og hans kontroverser i medierne med forhenværende manager Sir Alex Ferguson, har ireren nærmest gjort det til sit varemærke at være sylespids i sin kritik af “de røde djævle”. 

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Stor kritik af Mourinho-kommentarer

Næste artikel

Tidligere United-spiller: Fansene var ligeså dårlige, som spillerne

ANNONCE