Ruud accepterer FAs anklage

Den hollandske angriber ramte Ashley Cole med knopperne først, da den engelske højreback kom stormende imod ham under kampen. Meningerne om hændelsen er…

Den hollandske angriber ramte Ashley Cole med knopperne først, da den engelske højreback kom stormende imod ham under kampen.

Meningerne om hændelsen er forskellig, men det engelske fodboldforbund valgte i går at anklage Ruud van Nistelrooy for meget farligt spil.

En anklage, som han i dag accepterer.

“Gennem min 10 år lange karriere mener jeg, at jeg har en god diciplinær baggrund, ikke kun for Manchester United, men i alle klubber.
Jeg accepterer anklagen fra FA og tager det fulde ansvar.
Der var ingen intentioner om at gøre Ashley Cole ondt og vil bruge denne mulighed til at undskylde overfor ham,” udtaler Ruud van Nistelrooy.

FAs diciplinærudvalg vil på torsdag afgøre hans straf, men den ventes at blive på 3 kampe, ifølge Manchester Uniteds pressemeddelse omkring Ruuds accept.

“Ruud van Nistelrooy har besluttet at acceptere FAs anklage.
Ruud har accepteret en automatisk karantæne på 3 spilledage og har Manchester Uniteds fulde støtte til denne beslutning,” lyder det fra klubben.

Dermed misser hollænderen Portsmouth-kampen på lørdag, City-kampen ugen efter og enten liga-cup kampen i 4. runde eller Newcastle-kampen den 14. november, afhængig af Uniteds kamp iaften imod Crewe.

Læs optakt her:
Crewe – Manchester United

Kampen bliver sendt forskudt på Viasat Sport 2.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

TV2 dækker demonstrationen på torsdag

Næste artikel

Det var Cole

ANNONCE