Ruud hylder holdkammerarter

Ruud blev hånet og skubbet rundt af Arsenal spillere efter at have brændt et straffespark i overtiden, men svarede igen weekenden efter med at lave et hattrick mod Leicester. Hollænderen sagde i dag til den engelske presse at det var den gode holdånd United har, der gjorde at han kom så hurtigt tilbage.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

”Spillerne reagerede så fantastisk efter Arsenal og det brændte straffe. Jeg var så skuffet i omklædningsrummet, det var alle vel, men jeg var især.” sagde han.

”Men gutterne var alle fantastiske og hjalp mig med at komme videre, hvilket jeg gjorde. Men det var ikke kun sidste weekend – det bånd af venskab har altid været der.”

”Som en United spiller er man altid i søgelyset, men vi er der alle for hinanden og vi kan stole på hinanden, hvilket er en meget vigtig ting”

Tilsidst tilføjede van Nistelrooy at han ikke kan vente til det næste straffespark så han kan få de dårlige minder om de brændte straffespark mod Arsenal og Bolton hvisket væk.

”Det er en skam jeg har brændt dem, men det har indtil videre været en god sæson, næste gang får jeg en ny chance til at vise hvad jeg kan”

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United bekræfter Fergie forhandlinger

Næste artikel

PSG afviser rygter

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share