Ruud: Målene skal nok komme

Ruud van Nistelrooy plejer på denne tid af året at blande sig blandt de oftest scorede i Premier League, men i denne sæson er det bare blevet til et…

Ruud van Nistelrooy plejer på denne tid af året at blande sig blandt de oftest scorede i Premier League, men i denne sæson er det bare blevet til et enkelt mål i åbent spil og fire i alt i Premier League.

Det giver ham en placering som nummer 60 på topscorerlisten, og det er kun et godt scoringsrun i Champions League, der har sikret den tidligere PSV-bomber en total på 12 kasser i denne sæson. Mål nummer 13 bør dog komme snart, håber van Nistelrooy, der forbliver rolig til trods for, at de manglende scoringer snart kan koste ham hans ellers sikre plads blandt de startende elleve.

“Det var godt for min selvtillid at få scoret for Holland, nu gælder det bare om at få hul på bylden for klubben også, og det er hvad jeg arbejder fuldt ud på at få. Jeg har været i denne situation før, og jeg kender min egen styrke, så der er al mulig grund for mig til fortsat at bevare roen,” udtaler den normalt så træfsikre hollænder til MUTV.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

De fantastiske 5

Næste artikel

Fergie: Ruud var ikke klar til comeback

ANNONCE