Ruud: Rooney skal være Årets Spiller

Uniteds wonderboy er forsvarende vinder i kategorien PFA Young Player of the Year, men i år er han også nomineret i de voksnes kategori. Og Ruud regner…

Uniteds wonderboy er forsvarende vinder i kategorien PFA Young Player of the Year, men i år er han også nomineret i de voksnes kategori. Og Ruud regner med, at Rooney står med gode vinderchancer.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Rooney er også nomineret blandt de unge og er her kæmpefavoit, mens han skal slå de helt tunge drenge, hvis han også skal være årets spiller. John Terry, Frank Lampard og Thierry Henry er blot et udpluk af de folk, der skal væltes til side. Men er der nogen der kan slå dem, så er det Wayne Rooney, påpeger Ruud.

“Rooney fortjener fuldt ud at være med i kampen om den pris, og det glæder mig at han er nomineret. Hans form i år har været af fantastisk karakter, og han er mere end god nok til at få det trofæ. Jeg håber han vinder, og selvom konkurrencen er hård, mener jeg han har en gylden chance for at stryge til tops,” siger Ruud om Waynes muligheder for at vinde spillerforeningens hædersbevisning.

Senest en United-spiller blev kåret til Player of the Year af sine kollegaer i spillerforeningen var i 2001 ved Roy Keane. Går Rooney i Keanes fodspor samtidig med, han også formår at vinde hos de unge, vil han blive den første siden 1977 til at lave den bedrift.

Forrige artikel

Ruud tilbudt til Real

Næste artikel

De gode tider på vej tilbage

ANNONCE