RvP: United vil bruge milliarder på nye spillere

Robin van Persie forventer en travl sommer for United og indrømmer samtidig, at han selv kan være på vej væk fra klubben.

Manchester United kommer atter til at slagte sparegrisen i jagten på forstærkninger, der kan sikre holdet en topplacering i næste sæson. 

Det forventer i hvert fald Robin van Persie, der selv bliver rygtet væk fra Old Trafford denne sommer. 

– United brugte 200 mio. pund (150 mio. pund, red.) på spillere sidste år, og de kommer til at bruge yderligere 200 mio. pund denne sommer, så vi har et hold, der kan kæmpe med om titlen, siger van Persie til Manchester Evening News. 

31-årige van Persie røg ud af startopstillingen, efter han blev skadet i starten af indeværende år. 

Ifølge rygtemøllen kan angriberen være på vej til Juventus. Hovedpersonen lægger da heller ikke skjul på, at han har en ambition om at spille hver uge efter sommerferien. 

– Det er min ambition at spille så mange kampe som muligt. Jeg føler mig i bedre form end nogensinde. Og jeg ved, at jo flere kampe jeg spiller, des bedre vil mine forberedelser til EM næste sommer være, siger van Persie og fortsætter. 

– Jeg vil tage alt med i mine overvejelser, når jeg beslutter min fremtid, og jeg ved, at jeg bliver nødt til at være realistisk omkring min situation. 

Van Persie skiftede fra Arsenal til United i 2012. Hans nuværende kontrakt udløber efter næste sæson. 

Forrige artikel

Di Maria dobbelt målscorer

Næste artikel

Scholes: Jones for dårlig til midterforsvaret

ANNONCE