Ryan Giggs er rekordernes mand

Manchester United-legenden Ryan Giggs står for hele fire rekorder i den nyeste udgave af Guinness Rekordbog.

Manchester United-stjernen Ryan Giggs slår rekorder for hver kamp han spiller for Manchester United og det bliver nu bekræftet i Guinness Rekordbog.

Den verdenskendte bog bekræfter nemlig waliserens legendestatus ved at tildele hele fire rekorder i bogen til den tidligere walisiske landsholdsspiller, som denne sommer endelig kom til en international slutrunde som en del af det britiske OL-landshold.

I bogen bliver Ryan Giggs hyldet for at have spillet flest kampe i Premier League og vundet flest Premier League-medaljer (12).

Derudover er Ryan Giggs manden der har spillet i flest Premier League-sæsoner i træk og samtidig den eneste spiller, som har scoret i alle sæsoner af Premier League. En rekord, som han fortsat mangler at slå i denne sæson hvor han endnu ikke har scoret i ligaen.

– At få mine rekorder i Guinness Rekordbog, som jeg husker at jeg læste som barn, er en fantastisk følelse, siger Ryan Giggs til Wales Online.

Premier League blev født i 1992 som en videreudvikling af den engelske første division. Med indførelsen af Premier League blev Englands bedste fodboldrække for alvor kommercialiseret og har siden været den liga i Verden med størst kommerciel værdi.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Transfervindue smækket i: Zenit gav op

Næste artikel

Guardiola er rette mand i Manchester United

ANNONCE