Rygte: £40m smides efter Kroos

Manchester United har tilsyneladende ikke givet op på Bayern Münchens midtbanespiller Toni Kroos, og er klar til at grave dybt i lommerne for at hente ham til sommer.

The Daily Mirror skriver i dag, at Bayern München har problemer med kontraktforhandlingerne med Toni Kroos, der til næste sommer kan skifte transferfrit. Derfor står tyskerne over for et valg denne sommer – om de skal lade ham gå gratis eller sælge ham før kontraktudløb.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Der kommer Manchester United ind i billedet, og de stædige, engelske bejlere håber på, at 40 millioner pund vil være nok for at få dem til af genoverveje direktør Karl-Heinz Rummenigges udtalelser om, at Toni Kroos absolut ikke skal nogen steder.

Rygterne har taget til i styrke oven på mandskabernes Champions League-opgør på Old Trafford, hvor Toni Kroos og Pep Guardiola skulle have skændtes efter, at Kroos blev pillet ud før tid. Den 24-årige midtbanespiller gjorde det også klart efter kampen, at han godt kan lide Old Trafford og stemningen. 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rooney: Det var din egen skyld, Schweini

Næste artikel

De Gea håber på VM-plads

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share