Rygte: £40m smides efter Kroos

Manchester United har tilsyneladende ikke givet op på Bayern Münchens midtbanespiller Toni Kroos, og er klar til at grave dybt i lommerne for at hente ham til sommer.

The Daily Mirror skriver i dag, at Bayern München har problemer med kontraktforhandlingerne med Toni Kroos, der til næste sommer kan skifte transferfrit. Derfor står tyskerne over for et valg denne sommer – om de skal lade ham gå gratis eller sælge ham før kontraktudløb.

Der kommer Manchester United ind i billedet, og de stædige, engelske bejlere håber på, at 40 millioner pund vil være nok for at få dem til af genoverveje direktør Karl-Heinz Rummenigges udtalelser om, at Toni Kroos absolut ikke skal nogen steder.

Rygterne har taget til i styrke oven på mandskabernes Champions League-opgør på Old Trafford, hvor Toni Kroos og Pep Guardiola skulle have skændtes efter, at Kroos blev pillet ud før tid. Den 24-årige midtbanespiller gjorde det også klart efter kampen, at han godt kan lide Old Trafford og stemningen. 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rooney: Det var din egen skyld, Schweini

Næste artikel

De Gea håber på VM-plads

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share