Medier: United accepterer Lyons Memphis-bud

Ifølge en række engelske og udenlandske medier har Manchester United accepteret Lyons bud på Memphis Depay, der lader til at være meget tæt på at forlade United.

Onsdag eftermiddag skrev flere medier, at Memphis Depay var enig med Lyon om at skifte til den franske klub. Før et skifte kunne blive en realitet skulle klubberne dog blive enige, og det lader til at være tilfældet nu.

En lang række engelske og udenlandske medier melder nemlig onsdag aften, at Manchester United har accepteret Lyons bud på Memphis. Ifølge BBC har United dog fået forhandlet en ret så stærk aftale på plads.

Mediet melder, at prisen i første omgang bliver 16 millioner pund, hvilket dog kan stige til 22 millioner pund, hvis Lyon kommer i Champions League, og Memphis forlænger sin kontrakt med klubben. Derudover skulle United ifølge BBC både have en tilbagekøbs- og en videresalgsklausul på hollænderen.

Nu 22-årige Memphis kom til United i sommeren 2015, men blev aldrig rigtig et hit på Old Trafford. Kantspilleren, der bar det ikoniske syvtal på ryggen, nåede at spille 56 kampe og score syv mål for klubben.

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Rygte: Memphis tæt på Lyon-skifte

Næste artikel

Solskjær afviser norsk landstrænerjob

ANNONCE