Rygte: Richardson i snak med Sunderland

Kieran Richardson, som er en venstrefløjspiller, er en af mange, der har været igennem Manchester Uniteds fodboldakademiskole. Dog har Richardson endnu…

Kieran Richardson, som er en venstrefløjspiller, er en af mange, der har været igennem Manchester Uniteds fodboldakademiskole.

Dog har Richardson endnu ikke fået hul igennem til fast førsteholdsfodbold, og det er der en god grund til, fordi netop en spiller, der også har været igennem Manchester Uniteds fodboldakademiskole, besidder venstrefløjspladsen.

Spilleren er Ryan Giggs, og han sidder tungt på sin plads på midtbanen. Det har heller ikke gjort Kieran Richardsons situation bedre, at Giggsy netop har scoret i 6-2-kampen mod Fenerbahce i tirsdags, der blev spillet på Old Trafford.

Derfor ser det nu ud som om, at Kieran Richardson søger efter førsteholdsfodbold for Sunderland. Det er i hvert fald, hvad man kunne tro, hvis man tror på det svirrende rygte i England.

Rygtet fortæller at unge Kieran Richardson er på vej til at signere en lejekontrakt med Sunderland, som skulle gælde for de næste 3 måneder.

“Hvis det er rigtigt, at Richardson er på vej til Sunderland på en 3-måneders-lejekontrakt, så kunne han bestemt hjælpe vores midtbane, som har været meget defensiv og ikke kreativ overhovedet i de 2 sidste kampe,” sagde en Sunderland-fan om rygtet.

Kieran Richardson er startet inde 3 gange i denne sæson for Manchester United.

Forrige artikel

Timm og Flanagan i retten

Næste artikel

Brasilianer tjener kassen på Rooney

ANNONCE