Rygte: Skifter Pogba til United?

Paul Pogba har været rygtet tæt sammen med United lige siden, at han skiftede til Juventus på en fri transfer i 2012. Men ifølge di Marzio kan denne handel måske blive en realitet i år.

Et af de hotteste transferemner de seneste år har været franske Paul Pogba. I år er ingen undtagelse, hvor meget tyder på, at Real Madrid og Manchester United er de største bejlere til den unge midtbanespiller.

Og noget tyder på, at United måske kunne have en lille fordel grundet det gode forhold til Paul Pogbas agent, Mino Raiola. Det mener den italienske journalist Gianluca di Marzio i hvert fald.

– Mino Raiola har arbejdet tæt sammen med Manchester United denne sommer på vegne af Ibrahimovic og Mkhitaryan, to af hans største kunder.

– Raiola repræsenterer selvfølgelig også Paul Pogba, og hans gode forhold til De Røde Djævle, kan bringe den franske midtbanespiller tættere på sin tidligere klub, udtaler di Marzio på sin egen hjemmeside.

Juventus’ manager, Massimiliano Allegri, har tidligere på måneden udtalt, at Torino-klubben ikke behøver sælge Pogba, men at det selvfølgelig også afhænger af, hvad spilleren vil. Lige netop dette skulle blive diskuteret på et møde i morgen.

– På mandag vil der være et møde imellem Raiola og Juventus for at afklare, hvilke intentioner de to parter har omkring fremtiden. På nuværende tidspunkt ønsker Juventus at beholde ham, men tingene kan ændre sig på grund af Pogbas intentioner.

– Så Real Madrid har en udfordrer i kampen om Pogba, nu hvor Manchester United er med i ræset.

José Mourinho skulle være yderst interesseret i at hente Pogba som sin helt store handel i denne sæson. Det er i hvert fald en sag, som vi vil følge tæt resten af sommeren.

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rygte: Barca øjner Darmian

Næste artikel

Sky: Kun lægetjek mangler for Zlatan og Mkhitaryan

ANNONCE