Rooney: En stor ære

Wayne Rooney kan næste måned se frem til at spille sin kamp nummer 100 for landsholdet. Den engelske kaptajn ser frem til milepælen med stolthed.

Wayne Rooney er efterhånden vant til at sætte rekorder. I 2003 blev han den yngste spiller, der repræsenterede og scorede for sit land (en rekord, som dog siden er slået, red.), mens han også er den yngste målscorer i EM-historien.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

11 år efter sin debut, er Rooney så blevet anfører for sit landshold, hvor han nu kun mangler seks mål for at tangere Sir Bobby Charltons rekord på 49 mål.

Og når England næste måned møder Slovenien, kan kaptajnen komme til at blive den yngste englænder til at nå 100 kampe i landsholdstrøjen. Rooney indrømmer da også, at det er en drøm, der går i opfyldelse.

– Jeg troede ikke det var muligt, da jeg først kom ind på holdet. Men over de sidste to eller tre år, hvor jeg nåede op på 70, 80 og 90 kampe, har jeg indset, at det ville komme til at ske, udtaler englænderen til Sky Sports.

– Et særligt øjeblik

– Det bliver fedt at opnå, og forhåbentlig vil der komme mange flere efter det. Jeg tror, jeg bliver den yngste til at gøre det, men jeg startede også min internationale karriere tidligere end de fleste. Det bliver et særligt øjeblik.

– Det havde været sjovt, hvis det var blevet mod Scotland på Celtic Park, men det er en stor ære at få lov at spille 100 kampe for England, fortsætter Rooney, med henvisning til, at Scotland venter Engand kampen efter.

Og det er ikke fordi anføreren løber tør for at jagte rekorder lige foreløbig. Scorer han således et enkeltmål mere, er han på en delt tredjeplads over flest mål, mens syv mål yderligere vil gøre ham til den mest scorende.

– Selvfølgelig, jo tættere jeg kommer på den, jo mere tænker jeg over det. Men jeg er stærkt overbevist om, at det nok skal ske, hvis det er ment til at ske, slutter Rooney om målrekorden.

Den 29-årige angriber har optrådt i alt 622 gange i sin professionelle karriere for Everton, United og det engelske landshold, hvor det er blevet til i alt 279 mål.

Klub 100 for England

Peter Shilton (125)

David Beckham (115)

Steven Gerrard (114)

Bobby Moore (107)

Ashley Cole (107)

Frank Lampard (106)

Bobby Charlton (105)

Billy Wright (104)

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho: Varane kunne have endt i United

Næste artikel

Rygte: United klar med bud på Vlaar

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share