Rygte: United vil hente ung mexicaner

Jose Mourinho har sat maskineriet i gang for at tilknytte den mexicanske kantspiller Hirving Lozano. Det røber ledelsen i spillerens mexicanske klub Pachuca.

Rygtemøllen snurrer for alvor i disse dage, og det er svært at hitte ud af, hvad man skal tro på. Rygtet, der i dag sender 20-årige Hirving Lozano til Manchester United denne sommer, har dog lidt mere end de fleste andre rygter – nemlig officielle udtalelser omkring sladderen.

– Der har været kontakt, og vi har givet Lozano tid til at overveje sin fremtid. Vi har i mange år haft et godt forhold til hold fra hele Europa – også England. Han har en klausul i sin kontrakt, der gør det muligt for ham at tage turen til Europa på et tidspunkt, siger klubbens vicepræsident Andres Fassi til Record MX ifølge ESPN.

Manchester Uniteds talentspejdere skulle jævnligt have slået et smut forbi Mexico i denne sæson for netop at tjekke den unge landsholdsspiller ud, og det ville gøre klubbens præsident stolt, hvis de kunne nå til enighed.

– Hvis han absolut skal skifte, så ville vi elske at se ham skifte til enten Manchester United eller Porto, siger Jesus Martinez.

Hirving Lozano har på trods af sin unge alder allerede spillet over 120 kampe på førsteholdet i Pachuca og scoret over 20 mål på vejen. Han fik debut på A-landsholdet i februar, og fik 35 minutter mod Uruguay i Copa America forleden. 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

Mourinho og Chelsea indgår forlig med forhenværende holdlæge

Næste artikel

Medier: Første sommerindkøb næsten på plads

ANNONCE