Rygte: United vil hente ung mexicaner

Jose Mourinho har sat maskineriet i gang for at tilknytte den mexicanske kantspiller Hirving Lozano. Det røber ledelsen i spillerens mexicanske klub Pachuca.

Rygtemøllen snurrer for alvor i disse dage, og det er svært at hitte ud af, hvad man skal tro på. Rygtet, der i dag sender 20-årige Hirving Lozano til Manchester United denne sommer, har dog lidt mere end de fleste andre rygter – nemlig officielle udtalelser omkring sladderen.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Der har været kontakt, og vi har givet Lozano tid til at overveje sin fremtid. Vi har i mange år haft et godt forhold til hold fra hele Europa – også England. Han har en klausul i sin kontrakt, der gør det muligt for ham at tage turen til Europa på et tidspunkt, siger klubbens vicepræsident Andres Fassi til Record MX ifølge ESPN.

Manchester Uniteds talentspejdere skulle jævnligt have slået et smut forbi Mexico i denne sæson for netop at tjekke den unge landsholdsspiller ud, og det ville gøre klubbens præsident stolt, hvis de kunne nå til enighed.

– Hvis han absolut skal skifte, så ville vi elske at se ham skifte til enten Manchester United eller Porto, siger Jesus Martinez.

Hirving Lozano har på trods af sin unge alder allerede spillet over 120 kampe på førsteholdet i Pachuca og scoret over 20 mål på vejen. Han fik debut på A-landsholdet i februar, og fik 35 minutter mod Uruguay i Copa America forleden. 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho og Chelsea indgår forlig med forhenværende holdlæge

Næste artikel

Medier: Første sommerindkøb næsten på plads

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share