Rygter, rygter, rygter

Først til de negative nyheder. Hverken Franck Ribery eller Juan Riquelme finder vej til Old Trafford. De skal begge have afvist tanken om et skifte,…

Først til de negative nyheder. Hverken Franck Ribery eller Juan Riquelme finder vej til Old Trafford. De skal begge have afvist tanken om et skifte, selvom der er blevet bekræftet bud på begge.

Ifølge News of the World foreligger der snart et 15 mio. pund stort bud på Michael Carrick, og det skal være en del af en doubledeal, der også skal få Fernando Torres til Drømmenes Teater. Torres koster 20 mio. pund.

Forlader Cristiano Ronaldo skuden i den nærmeste fremtid, så bliver det hans landsmand Simao Sabrosa, der skal afløse. Manchester United skal nemlig være klar til noget, Liverpool ikke var sidste sommer. Nemlig at opfylde Benficas krav om 14 mio. pund i kompensation.

Endelig meddeler The Sunday People, at Manchester United snart kan have sikret sig Giles Barnes. Ikke et navn, der klinger voldsomt i ørene på de fleste, men Derbys offensive midtbanespiller brød igennem sidste år, og regnes som The Championships stortalent nummer et efter Theo Walcotts spring til Arsenal. Han skal foretrække at få djævlen på brystet fremfor et skifte til andre storklubber hedder det sig.

Forrige artikel

GPS-overvågede spillere

Næste artikel

Beckham stopper som anfører

ANNONCE