Rygter sender Anelka til United og Smith til Spurs

Selvom David Gill i går slog fast, at der formentlig vil gå noget tid, før Manchester United igen skal registrere en spiller hos det engelske…

Selvom David Gill i går slog fast, at der formentlig vil gå noget tid, før Manchester United igen skal registrere en spiller hos det engelske fodboldforbund, så er det en ny dag hos de engelske aviser, som straks bugner af spekulationer.

I The Sun beretter Shaun Custis, at Alan Smith er røget ned på prioriteringen af angribere i klubben som følge af købene af Nani og Anderson.
Han havde ellers håbet på et nyt kontraktudspil, men Manchester United har ikke ville give dette og vil i stedet forsøge at sælge den tidligere Leeds-angriber, som ellers er højt elsket hos mange fans.

Avisen skriver, at Tottenham er meget interesseret i Smith, hvilket glæder Manchester United, som jo har vist interesse for London-klubbens Dimitar Berbatov, som dog ikke er til salg.

Mens The Sun sender Alan Smith på klubjagt, så skriver The Daily Mirror, at United allerede har en afløser i kikkerten.
Avisen skriver nemlig, at United holder øje med det tidligere franske supertalent, Nicolas Anelka, som United desværre lærte lidt for godt at kende, da han spillede for Arsenal i sine unge dage.

Siden da skiftede han til Real Madrid, hvor han ikke blev nogen videre succes.
Nu spiller han i Bolton, hvor han i sidste sæson scorede 11 mål, hvilket har fået United til at stikke snuden frem.

Barcelona og Newcastle meldes også interesseret i det franske problembarn, skriver avisen.

Forrige artikel

Gill: Ikke flere stjerner

Næste artikel

Nani glæder sig også

ANNONCE