Rygterne tiltager: Takeover afværget!

Som før rapporteret her på OldTrafford.dk snakkede Glazer med JP McManus og John Magnier om et muligt opkøb af deres aktier, til en værdi af £3 per aktie…

Som før rapporteret her på OldTrafford.dk snakkede Glazer med JP McManus og John Magnier om et muligt opkøb af deres aktier, til en værdi af £3 per aktie.

Nu er forhandlingerne brudt sammen, men eftersigende skulle det være, fordi McManus og Magnier altid har insisteret på at være langtidsinvestorer i Manchester United. Det skriver Reuters og flere andre pålidelige medier i dag.

Dog er der stadig chancer for, at der vil blive afholdt forhandlinger i 11. time, men ifølge kilderne virker det meget usandsynligt.

Fans verden over kan derfor ånde lettet op, men deres frygt for at Glazer ikke har kunnet betale uden lån, viser sig ikke at kunne holde stik.

”Buddet var meget seriøst og kunne sagtens være finansieret,” sagde en kilde tæt på forhandlingerne.

Nyhederne havde i dag stor indflydelse på Manchester Uniteds aktier, der med det samme faldt hele 7%, men senere vandt ind til at være 3,1% under på dagen. Dermed står en enkelt Manchester United aktie i 265 pence.

Forrige artikel

Roser til Howard fra landstræner

Næste artikel

OldTrafford.dk skifter server

ANNONCE