Roser til Howard fra landstræner

Howard er ikke en gang på bænken for Manchester United, efter nogle store drops i starten af sæsonen og for nylig satte Bruce Arena ham af det amerikanske…

Howard er ikke en gang på bænken for Manchester United, efter nogle store drops i starten af sæsonen og for nylig satte Bruce Arena ham af det amerikanske landshold, til deres VM kvalifikationskampe mod Panama og El Salvador.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I stedet valgte Bruce Arena Tottenhams reserve keeper Kasey Keller, men hvis Tim bliver ved med at arbejde, forsikrer Arena ham om, at han nok skal blive nummer et igen.

”Han spiller i en af de største klubber i verden lige nu. Hvis han bliver ved med, at arbejde hårdt kan jeg ikke se nogen grund til, hvorfor han ikke skulle blive nummer et hos både Manchester United og USA.”, sagde Arena, ifølge Manchester Evening News.

Howard har ikke spillet for Manchester United siden 2-2 kampen mod Lyon den 15. september og er dermed raslet godt ned i hakkeordenen på Old Trafford, da han end ikke har været på udskiftningsbænken siden.

”Jeg er ikke frustreret, men jeg er skuffet. Alt med Bruce har været tillidsfuldt, der har ikke været noget negativt og vi har endda snakket om, at det går fremad.” sagde Tim Howard.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rossi igen på pletten for reserveholdet

Næste artikel

Rygterne tiltager: Takeover afværget!

ANNONCE