Sådan bliver Premier League-kampe fordelt på TV næste sæson

I den kommende sæson træder Premier Leagues nye TV-aftale i kraft. Det betyder en smule ændringer i transmissonen på dansk TV.

Når Premier League i næste weekend sparkes i gang, gør den nye, rekordstore TV-aftale det også. Det medfører en smule ændringer på den måde kampene fra den bedste engelske række vil blive transmitteret. 

I den nye aftale er kampene blevet fordelt lige mellem MTG, der er selskabet bag TV3+ og TV Sport, og Disovery Networks – selskabet bag 6-eren. På streaming-siden sender både Viaplay og D-Play imidlertid alle kampe. Så sender TV3+ en kamp, kan den ses på D-Play og omvendt.

En ændring der vil få en smule betydning, er den, at Premier League har sat en begrænsning, der hedder, at der kun må sendes én kamp live på samme tidspunkt. En ændring Premier League har lavet for at beskytte de engelske stationernes rettigheder overfor udenlandske TV- og streaming tjenester.

Viaplay vil vise de resterende lørdags kl. 16-kampe forskudt kl. 20.

Umiddelbart er det dog ikke en ændring, der vil få den store betydning, hvis du gerne vil se United, da de sjældent spiller lørdag kl. 16, hvor der spilles flest kampe samtidigt. Yderligere vil der i løbet af sæsonen blive spillet 12 fredagskampe, hvilket vil give færre kampe, der skal spilles samtidigt.

United spiller sin første fredagskamp fredag d. 19. august klokken 21 mod Southampton. Den vises på TV3+.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Ranieri ærgerlig over resultatet

Næste artikel

U18: Flot præstation i Holland

ANNONCE