U18: Flot præstation i Holland

Uniteds unge talenter var i weekenden med i Otten Cup i Eindhoven, og det blev til en flot præstation af talenterne.

United havde i år droppet at deltage i den traditionsrige Milk Cup i Nordirland, for i stedet at optimere modstanden og deltage i Otten Cup i Holland. Her ventede stærke modstandere som Mönchengladbach, PSV og Chivas i gruppespillet.

United åbnede mod hjemmeholdet fra PSV, hvor hollænderne var for stærke og vandt med 1-0. Hollændernes hurtige kantspillere var for gode for United, der var på hælene kampen igennem. Dagen efter ventede tyske Mönchengladbach, hvor det blev til sejr på 1-0, takket være scoring på straffespark af Callum Gribbin.

I den sidste kamp i puljen spillede United 1-1 med mexicanske Chivas. Scoringen blev sat ind af unge Aidan Barlow, og med det ene point sikrede United sig adgang til semifinalerne. Her ventede spanske FC Barcelona.

United satte sig hurtigt på opgøret, Zak Dearnley udnyttede presset og bragte United i front, inden Gribbin med et fantastisk mål øgede til 2-0 kort før pausen. Kort før tid begik Tyrrel Warren straffespark. Det kostede rødt kort og en scoring af Seungwoo Lee. United vandt dog 2-1 og var dermed klar til at møde Anderlecht i finalen.

Det blev en tæt affære, der i sidste ende skulle afgøres på straffespark. Her vandt belgierne, men uanset hvad, stor ros til Uniteds mandskab, der leverede en flot præstation i turneringen.

Uniteds nyindkøbte hollænder Tahith Chong blev efterfølgende kåret til turneringens bedste offensive spiller.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Sådan bliver Premier League-kampe fordelt på TV næste sæson

Næste artikel

Giggs: Jeg har ikke travlt

ANNONCE