Sådan gik det de udlånte

Vi ser her nærmere på hvordan det gik Uniteds lejesvende i gårsdagens kampe.

Jack Barmby blev i ugens løb sendt en måned på lån hos Hartlepool i League Two. Han fik i går de sidste 11 minutter på banen, og det lykkedes endda for Barmby at score til 2-0 for hans nye klub, som vandt 2-0 hjemme mod York City. Målet var et fornemt langskud, der blev trukket op i hjørnet.

God start for unge Barmby, der forhåbentlig kan se frem til mere spilletid når Hartlepool allerede tirsdag skal i aktion igen, når AFC Wimbledon tager i mod i League Two.

Derby spillede i går 1-1 ude mod Blackburn Rovers i the Championship, men Michael Keane måtte se hele opgøret fra bænken. Derby ligger fortsat nummer fire, og er med i kampen om oprykningspladserne.

Nick Powell har været flyvende for Wigan i denne sæson, men i går måtte han nøjes med at se til fra bænken, da Wigan hjemme vandt 2-1 over Crystal Palace. Dermed er Wigan stadig med i kampen om at genvinde FA Cuppen.

Ipswich nærmer sig med hastige skridt en plads i toppen af the Championship. I går blev det til en sejr på 2-0 hjemme mod Reading, og Ryan Tunnicliffe var med for hjemmeholdet i hele opgøret.

Angelo Henriquez måtte som Powell og Keane, også se til fra bænken hele kampen. Han kunne herfra se Zaragoza vinde over Mirandes, og dermed er Zaragoza stadig godt med i kampen om oprykning til La Liga.

Anderson, Bebe og Vermijl skal først i aktion for deres klubber i dag søndag.

Forrige artikel

Mata var United-fan som ung

Næste artikel

De ti dyreste United-indkøb

ANNONCE