Sådan gik det United-spillerne i landskampene

Der var en række Manchester United-spillere i aktion for diverse landshold i går. Vi bringer her et overblik.

Første mand, der var i aktion er Jonny Evans, der var på besøg i Rusland. Russerne spillede en god kamp, og vandt 2-0 i Fabio Capellos første obligatoriske landskamp i spidsen for det russiske landshold. Evans fik fuld tid for Nordirland.

Patrice Evra har tidligere haft det svært på det franske landshold. I går fik han fuld tid på backen, da Frankrig vandt en heldig 1-0 sejr ude mod Finland.

Sidste weekends store United-helt, Robin van Persie, kom på måltavlen i går for Holland, der hjemme besejrede Tyrkiet med 2-0. Van Persie scorede første mål allerede efter et kvarters spil.

Portugal var i store vanskeligheder mod lilleput-nationen Luxembourg. Portugiserne kom bagud, og først til sidst fik man vendt det til sejr. Nani fik de første 81 minutter for Portugal. Ronaldo scorede naturligvis det ene af portugisernes mål.

Tom Cleverley var eneste United-spiller der startede for England, da de ude smadrede Moldova med hele 5-0. Cleverley spillede en fremragende kamp, og har efter kampen fået masser af ros fra både medierne, fans og ikke mindst fra landstræner Roy Hodgson.

Cleverley spillede i 10’er positionen, lige bagved Jermain Defoe, og var involveret i en masse offensivt. Efter tre minutter fik han et straffespark, som Frank Lampard sikkert scorede på. Michael Carrick kom ind i stedet for Steven Gerrard i pausen, mens Danny Welbeck kom ind og fik de sidste godt tyve minutter for England.

For Norge fik unge Joshua KIng debut, på trods af han primært figurerer på Uniteds u21 hold. King kom ind efter godt 65 minutters spil, og havde et glimrende indhop for nordmændende, der skuffende tabte 2-0 på Island. King fik blandt andet et mål annuleret for off-side og kom derudover frem til et par fine chancer.

Javier Hernandez og Mexico vandt 2-0 over Costa Rica. Hernandez fik 76 minutter på banen for mexicanerne.

Også i Sydamerika, fik Ecuador en 1-0 sejr hjemme mod Bolivia. Her fik Antonio Valencia fuld tid på højrekanten.