Sådan melder du dig ind i Shareholders United

Shareholders United blev oprindeligt startet i 1998 af en gruppe United-fans i Manchestern efter at klubben netop havde bekræftet, at den havde accepteret…

Shareholders United blev oprindeligt startet i 1998 af en gruppe United-fans i Manchestern efter at klubben netop havde bekræftet, at den havde accepteret et bud på at købe klubben fra Rupert Murdoch, den australske medie-mongul som bl.a. ejer BskyB(Sky Sports mv.).

Dengang hed organisationen “Shareholders United Against Murdoch” (SUAM).
Den 9. april året efter blokerede det britiske svar på konkurrencestyrelsen buddet fra Murdoch, da det ville skabe interessekonflikter for BskyB, som ejer Premier League rettighederne.
Beslutningen var ikke mindst blevet foretaget efter konkurrencestyrelsen kunne se den store folkeopstand imod handlen, hvilket de også nævnte i deres rapport.

16. april valgte SUAM så at organisere sig bedre og valgte herefter at ændre navn til Shareholders United(SU).

Organisationens mål er at fastholde Manchester Uniteds uafhængighed gennem køb af aktier i Manchester United Plc. på vegne af supporterne.

Et års medlemskab koster, for en dansker, 12 pund om året.
Når du betaler disse 12 pund, så vil du eje en del af Manchester United Plc.
Du får nemlig del i de mange aktier, som Shareholders United i forvejen ejer.
Udover del i ejerskabet af Mancheter United, så vil få modtage medlemskort, medlemscertifikat og meget mere.

Når du melder dig ind, så kan du desuden vælge at donere penge til Shareholders United, som er en frivillig organisation, som ikke går efter at tjene penge.
Ved en sådan donation donerer du penge til organisationens kampagner. Dette er fx. produktion af flyers(som bliver delt ud på Old Trafford til hver hjemmekamp), Banners(Det seneste er organisationens stolthed, Not for Sale banneret, som hænger på Stretford End m.v.

Du kan også vælge at købe flere aktier(KAN ANBEFALES!), hvilket betyder at du køber flere aktier gennem Shareholders United og dermed gør endnu mere for at redde Manchester United fra et takeover(opkøb).

På Shareholders Uniteds hjemmeside kan du læse mere om organisationen og melde dig ind.
For at betale dit medlemskab kan du betale med de førende kreditkort på deres hjemmeside.

Meld dig ind her
Meld dig ind her!

Der vil indenfor de nærmeste par dage komme en lidt bedre guide om Shareholders United her på siden.
Meld dig ind inden det er for sent!

Tilmeld dig uden brug af kreditkort eller check

Hvis du ikke har kreditkort eller ikke vil betale med check, så kan du også blive medlem via den skandinaviske supporterklub, MUSCSB, ved at indbetale medlemskontingentet og beløb til eventuel donation eller køb af flere aktier, til deres konto:
017 4661.
Husk at skriv på girokortet, at det er ang. Shareholders United.
Du bedes samtidig skrive en mail til per@united.no med navn, adresse, telefonnummer, fødselsdag, email og om du blot ønsker at være medlem eller også vil købe aktier/donere penge til organisationen.

Medlemskabet koster ca. 150 kr. per år.
For at købe yderligere aktier skal minimumsbeløbet være på 100 kr.

Spørgsmål angående indmelding via MUSCSB kan rettes til den danske formand, Helge Conradsen, på mail: unitedfanclub@post.tele.dk

Meld dig ind før det er for sent

Forrige artikel

United bekræfter tilbud fra Glazer

Næste artikel

Rooneys trøje kommer på museum

ANNONCE