Sagaen mellem United og Chelsea fortsætter

Sir Alex Ferguson har beordret deres spillere til at hylde Chelseas spillere, når de på tirsdag træder ind på Old Traffords græstæppe. Men mens Manchester…

Sir Alex Ferguson har beordret deres spillere til at hylde Chelseas spillere, når de på tirsdag træder ind på Old Traffords græstæppe.

Men mens Manchester United viser respekt på banen, så raser Chelsea og i særdeleshed Roman Abramovich over Manchester United.
Forholdet mellem de to klubber har ikke været det bedste siden Peter Kenyon drog til Chelsea med sin interne viden om United og herefter købte Arjen Robben. Derefter har sagen omkring Rio Ferdinand verseret og bestemt ikke gavnet forholdet.

Men nu har Manchester United taget til genmælde og slået Chelsea i kampen om John Obi Mikel.

Russiske Abramovich raser således over, at Manchester United tilsidst fik sikret sig stortalentet efter at Chelsea gennem 2 år har kæmpet med næb og klør for at sikre ham.
Chelsea mente nemlig at handlen var afsluttet og Mikel ville komme til Chelsea indenlænge, men ud af det blå skrev United kontrakt med nigerianeren som i to omgange tidligere havde været til prøvetræning på Carrington.

Desuden hævder den britiske fodboldagent, Daniel Fletcher, at han har haft Mikel stående i hans klientkartotek i et års tid, men havde absolut ingen medvirkning i United-handlen. Fletcher hævder således at han ikke har kunnet få kontakt til Mikel i over 8 måneder.
Manchester United bekræftede i går aftes, at ingen agentbetalinger i forbindelse med handlen havde fundet sted.

Fletcher overvejer derfor sagsanlæg og skulle allerede have kontaktet Uniteds advokater.

For lige at gøre historien endnu bedre kan det også nævesn, at adskillige andre fodboldagenter har været fremme i de seneste par dage og ment at de er Mikels agent.

Kilde: Observer

Forrige artikel

Dagens startopstilling

Næste artikel

Sagnol igen på vej

ANNONCE