Sagt om morgendagens brag

Vi varmer op til morgendagens helt store brag mellem United og Liverpool. Her er et par tidligere spilleres mening om kampen.

Det er altid stort når United tørner sammen med Liverpool. Det er en klassiker i engelsk fodbold, mellem to af historiens mest vindende og traditionsrige klubber i England. Derfor er der også særlig opmærksomhed på kampen.

Vi bringer her lidt optakt, med et par tidligere spilleres kommentarer til morgendagens kamp på Old Trafford.

– Man må erkende at Liverpool er i god form for tiden. De ser altid farlige ud i deres offensiv, så defensivt er det vigtigt vi er helt oppe i gear for at kunne håndtere deres offensive kvaliteter, siger Brian McClair.

– Jeg kan ikke huske hvornår et Liverpool-hold sidst drog til Old Trafford med et udgangspunkt som dette. På papiret ligner det jo en kamp Liverpool skal vinde. Og jeg er ret sikker på de nok skal få et godt resultat med hjem derfra, siger Robbie Fowler.

– Liverpool har været flyvende, og deres angribere Luis Suarez og Daniel Sturridge scorer nærmest efter behag. Men vi skal være positive, vi har spillerne til at skabe det resultat vi ønsker, og så har vi fordelen af at spille på hjemmebane, siger Gary Pallister.

– Liverpool har haft en fremragende sæson, og det bliver en fantastisk kamp. Men som altid går vi ud efter at tage alle tre point, siger Phil Neville.

– Jeg ville elske hvis Liverpool vandt over United. Brendan Rodgers ligner en manager i fuld kontrol, mens Moyes ligner en med problemer til op over begge ører. Jeg mener Liverpool er favoritter, og det at de er favoritter i denne kamp viser hvilket kæmpe magskifte der har fundet sted på så kort tid, siger Robbie Savage.

Forrige artikel

Eric Cantona løsladt igen

Næste artikel

Moyes: Vi er klar til at handle

ANNONCE