Saha afviser udtalelser

Udtalelserne kom som en overraskelse for mange, heldigvis var Saha hurtigt ude og afvise rygterne. Ifølge Saha selv sagde han bare, at van Nistelrooy og…

Udtalelserne kom som en overraskelse for mange, heldigvis var Saha hurtigt ude og afvise rygterne. Ifølge Saha selv sagde han bare, at van Nistelrooy og Thierry Henry er forskellige spillere.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

”Min pointe var at Thierry er hurtigere. Når du siger, at en er hurtigere end en anden, betyder det ikke, at den anden er langsom. Jeg er ikke glad for den måde journalisten drejede interviewet og kun sagde de dårlige ting. Jeg er ikke glad for den måde de drejede det på, især ikke når kampen er så tæt på.” sagde Saha til Sky Sports.

Saha kan ikke selv spille i FA Cuppen, da han tidligere på sæsonen har spillet i turneringen for Fulham. Men han ser alligevel gode chancer for at gå videre.

”Vi tror helt sikkert på det efter den kamp. Det bliver selvfølgelig hårdt. Villa Park vil være en helt anden historie i forhold til Highbury, og det vil forhåbentlig blive en god kamp for fansene og en sejr til Manchester.”

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Nistelrooy skadet

Næste artikel

Stadig håb for van Nistelrooy

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share