Saha glad på Uniteds vegne

Den 30-årige franskmand skiftede forud for sæsonen til Everton for et ukendt beløb. Sir Alex Ferguson skulle således have været godt og grundigt træt af…

Den 30-årige franskmand skiftede forud for sæsonen til Everton for et ukendt beløb. Sir Alex Ferguson skulle således have været godt og grundigt træt af Sahas manglende engagement i genoptræningslokalet.

Angriberen, der skiftede fra Fulham til Manchester United i 2004, vil da højst sandsynligt også blive husket for sine evigt tilbagevendende knæskader.

Nu har Saha dog genfundet spilleglæden i Everton:

”Det er som om, at det hele falder på plads for mig nu. Ligegyldigt hvor du er i verden, ønsker du at være der med et smil på læberne, og det har jeg igen,” lyder det fra den tidligere landsholdsspiller, der samtidig ønskede sine tidligere holdkammerater tillykke med guldet:

”Jeg er meget glad for, at United vandt Premier League. Jeg har stadig mange gode venner i klubben, og det kunne være rart, hvis vi kunne vise hinanden noget sølvtøj efter sæsonen,” sluttede Saha med henvisning til FA Cup-finalen senere på måneden, hvor Everton møder Chelsea.

Louis Saha nåede at spille 86 kampe for Manchester United i de fire år, han var at finde i det nordengelske.

Forrige artikel

Vidic gjorde rent bord ved prisuddeling

Næste artikel

Dobbelt glæde for Ferguson?

ANNONCE