Saha: I har ikke set det bedste

Denne sæson har været et sandt skadeshelvede for den franske angriber, der efter megen tovtrækkeri med Fulham for første gang trak en United-trøje over…

Denne sæson har været et sandt skadeshelvede for den franske angriber, der efter megen tovtrækkeri med Fulham for første gang trak en United-trøje over hovedet i januar sidste år.

Kan Saha undgå de utallige skader som han har fået, efter at han i de første måneder i klubben havde bevist at han måske var en ny scoringsmaskine, så tror den tidligere Newcastle-lejesvend også på, at han nok skal komme tilbage i form. Derfor råder han Uniteds store fanskare til at bevare tålmodigheden med ham – en tålmodighed, der for manges vedkommende er sat på store prøver det seneste års tid.

“Fansene har ikke set mit bedste endnu, meget langt fra endda. Jeg føler mig godt tilpas til træning for tiden og jeg er sikker på, jeg nok skal slå tilbage. Man må dog forstå, at jeg har brug for måneders fodbold for at komme tilbage i form, ikke bare uger, og derfor ser jeg også meget frem til opstarten,” siger Uniteds franske spids til MUTV.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ronaldo VIL vinde væddemål med Fergie

Næste artikel

United søger om casino-tilladelse

ANNONCE