Saha lover: Målene skal nok komme

Uniteds nummer ni, som var meget skadet i 2004, efter at han blev købt for et år siden for £12,8 millioner – cirka 150 millioner kr. – i Fulham, har kun…

Uniteds nummer ni, som var meget skadet i 2004, efter at han blev købt for et år siden for £12,8 millioner – cirka 150 millioner kr. – i Fulham, har kun haft middelmådig succes i United, men målene skal nok komme, lover den 26-årige angriber:

“Sidste år var et mareridt for mig.”

“Alt i alt, spillede jeg kun 24 kampe, og det er ikke godt nok. Jeg gætter på, at det har noget med uheld at gøre, mere end noget andet, så jeg bliver bare nød til at affinde mig med det. Jeg håber bare ikke det samme sker i år.”

“Jeg har spillet et par kampe nu, og som alle andre, så skal jeg have kampe for at komme i form og igen finde boldfølingen – Når jeg har det på plads, er jeg sikker på, at målene igen kommer,” udtaler Saha til TEAMtalk.com.

Sahas tid i United startede godt, med seks mål i de første syv kampe, men siden kom der mange skader, som den tidligere Fulham, Newcastle og Metz-spiller har kæmpet meget med.

Forrige artikel

Ben Haim afviser anklage

Næste artikel

Eagles flyver til Watford

ANNONCE