Ben Haim afviser anklage

Wayne Rooney fik som bekendt tre kampes karantæne omkring nytår på baggrund af en situation i hjemmesejren mod Bolton på Boxing Day. Her gav Rooney Tal…

Wayne Rooney fik som bekendt tre kampes karantæne omkring nytår på baggrund af en situation i hjemmesejren mod Bolton på Boxing Day.

Her gav Rooney Tal Ben Haim en hånd på siden af israelerens ansigt, og det var en så voldsom aktion, at FA prompte diskede op med tre dage i straffeboksen til teenageangriebren. Samtidig anklagede man dog Bolton-spilleren for at have overspillet i situationen – noget der hos FA kaldes usportslig optræden.

Den anklage havde den 22-årige Bolton-forsvarer til torsdag til at forsvare sig imod, hvis ikke han ville lide samme skæbne som Rooney og ryge en tur ud i karantænemørket. Og israelerens svar lød, at han er udskyldig og derfor gerne vil have en personlig høring hos fodboldforbundet, så han muligvis kan slippe for straf.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rooney næstbedst

Næste artikel

Saha lover: Målene skal nok komme

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share