Saha og Ruud klar til kamp

Ruud van Nistelrooy har været ukampdygtig i de seneste to opgør, men nu er han klar til igen at trække Manchester United-trøjen over hovedet. Ankelskaden…

Ruud van Nistelrooy har været ukampdygtig i de seneste to opgør, men nu er han klar til igen at trække Manchester United-trøjen over hovedet. Ankelskaden er overkommet og Sir Alex nærmest garanterer en plads i startopstillingen for hollænderen.

Louis Saha kan ikke se frem mod en plads samme sted som van Nistelrooy. Til gengæld antyder Fergie at der bliver plads til den kronisk skadede franskmand på bænken i lørdagens aftenkamp mod WBA, efter at han gennemførte en match for reserverne. Ferguson er i hvert fald jublende over, at Saha nu igen er med efter sin skade mod Norwich for en måned siden.

“Ruud har løbetrænet godt på det seneste og det er godt nyt. Ydermere har han meldt sig 100 procent klar, og derfor spiller han med garanti lørdag, for han mangler kamptræning. For Louis´ vedkommende vil jeg også overveje om han ikke skal spille. Han begynder formentlig på bænken og kommer ind senere hen i kampen,” udtaler Ferguson, der ser det som vitalt at Alan Smith også får godt med kamptræning før FA Cup-finalen.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Viasat sikrer CL-rettigheder til år 2009

Næste artikel

Bojan må på den igen

ANNONCE