Saha spiller næppe for Frankrig

Den franske angriber måtte opgive at blive klar til gårsdagens kamp imod Newcastle United efter at have pådraget sig en mindre skade. LouiS Saha er…

Den franske angriber måtte opgive at blive klar til gårsdagens kamp imod Newcastle United efter at have pådraget sig en mindre skade.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

LouiS Saha er udtaget til det franske landsholds kamp imod Skotland næste weekend, men Sir Alex Ferguson nægter at udlevere sin franske topscorer hvis ikke han er helt klar.

“Louis Saha har pådraget sig en skade og vi vil rapportere dette til Frankrig. Frankrig giver dig aldrig et spillerum. De udtager spillere, selvom deres ben hænger løst,” udtalte Ferguson efter kampen til Sky Sports.

Ferguson kan ikke forhindre at Saha fortsat udtages til kampen, da det er den internationale fodboldlov som som forhindrer dette.

“Vi må bare håbe at de har fornuftig sans. Han har to skader, en lyske-skade og ved haserne og vi vil fortælle dem det og håbe de tænker fornuftigt.
Hvis han bliver frisk, så er jeg ligeglad om han spiller, men hvis han ikke er, så bør han ikke træne og spille,” lød det fra Ferguson som nu kan vente på reaktionen fra den franske landstræner Raymond Domenech.

Ferguson var desuden også ude efter Wales, som gerne vil have Ryan Giggs med til deres næste landskamp.
Men Giggs var ikke med i gårsdagens kamp grundet en skade og også her har Ferguson sendt en advarsel til det walisiske forbund.

Gabriel Heinze blev også tilføjet til skadeslisten i går, men heldigvis er der ikke tale om en seriøs skade.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Olé Ole`Olé Ole`Olé Ole`Olé Ole`

Næste artikel

Fergie: Vi bliver på toppen

ANNONCE