Saha tæt på Sunderland

Det er ingen hemmelighed, at Sunderlands manager, Roy Keane, har haft et godt øje til sin tidligere holdkammerat i lang tid. Nu har United-legenden efter…

Det er ingen hemmelighed, at Sunderlands manager, Roy Keane, har haft et godt øje til sin tidligere holdkammerat i lang tid. Nu har United-legenden efter sigende budt 8,5 millioner pund for den 29-årige franskmand, hvilket ifølge engelske medier er blevet accepteret af de “De Røde Djævle”.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Roy Keane, der tidligere i juli måned hentede El-Hadji Diouf fra Bolton, udtaler da også i et interview med The Sun, at han er på udkig efter endnu en angriber:

”Vi vil forhåbentlig kunne præsentere yderligere to eller tre spillere, før transfervinduet lukker. I slutningen af sidste sæson var det min overbevisning, at vi manglede en klasse angriber i klubben, og det har ikke ændret sig.”

Den tidligere Fulham-angriber var således på lægterne, da Sunderland i går tabte 0-1 til Ajax Amsterdam i en træningskamp på Stadium of Light.

Hovedpersonen selv har dog flere gange slået fast, at han er parat til at slås for sin plads i United, hvis han da indgår i fremtidsplanerne hos Sir Alex Ferguson.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Hull håber stadig på Campell

Næste artikel

Real Madrid klar til at præsentere Ronaldo

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share