Saha tæt på Sunderland

Det er ingen hemmelighed, at Sunderlands manager, Roy Keane, har haft et godt øje til sin tidligere holdkammerat i lang tid. Nu har United-legenden efter…

Det er ingen hemmelighed, at Sunderlands manager, Roy Keane, har haft et godt øje til sin tidligere holdkammerat i lang tid. Nu har United-legenden efter sigende budt 8,5 millioner pund for den 29-årige franskmand, hvilket ifølge engelske medier er blevet accepteret af de “De Røde Djævle”.

Roy Keane, der tidligere i juli måned hentede El-Hadji Diouf fra Bolton, udtaler da også i et interview med The Sun, at han er på udkig efter endnu en angriber:

”Vi vil forhåbentlig kunne præsentere yderligere to eller tre spillere, før transfervinduet lukker. I slutningen af sidste sæson var det min overbevisning, at vi manglede en klasse angriber i klubben, og det har ikke ændret sig.”

Den tidligere Fulham-angriber var således på lægterne, da Sunderland i går tabte 0-1 til Ajax Amsterdam i en træningskamp på Stadium of Light.

Hovedpersonen selv har dog flere gange slået fast, at han er parat til at slås for sin plads i United, hvis han da indgår i fremtidsplanerne hos Sir Alex Ferguson.

Forrige artikel

Hull håber stadig på Campell

Næste artikel

Real Madrid klar til at præsentere Ronaldo

ANNONCE